Ons team

Leerkrachten

Leerkrachtondersteuners

Directie

Interne begeleiders

Onderwijsondersteunend personeel

Krista van der Weg

Leerkracht BB A

Na vele jaren in het reguliere onderwijs en eventjes in het speciaal onderwijs te hebben gewerkt, ben ik hier gestart op van der Puttschool. Ik vind het leuk om de leerlingen, ouders op van der Puttschool te ontmoeten en er samen voor te gaan om het beste eruit te halen.

Groetjes,
Krista

Mathijs Roosen

Leerkracht BB C
Verschillende jaren heb ik mogen werken in het regulier onderwijs. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan. Voor elk kind een veilige en vertrouwde plek creëren waarin het zich optimaal kan ontwikkelen is mijn doelstelling. Dit doe ik ook graag op de Van der Puttschool. Samen met de kinderen, ouders en collega’s kijk ik naar de onderwijsbehoefte van elk kind.
Mocht u iets met mij willen bespreken, stuur dan gerust een mailtje!

Hilde Vos

Leerkrachtondersteuner

Graag stel ik mezelf aan u voor. Dit schooljaar mag ik als leraar ondersteuner het team van de van der Puttschool versterken. Hiervoor heb ik vele jaren in het so/vso gewerkt en nu dus de overstap gemaakt naar het sbo.
Ik vind het fijn om leerlingen te helpen hun talenten en kwaliteiten verder te ontwikkelen en kan hier nog steeds iedere dag van genieten. Samen met mijn partner en onze drie kinderen woon ik in Helmond.  In mijn vrije tijd wandel ik graag en ik hou van tekenen en lezen. Ik kijk er naar uit om er een leuk en leerzaam schooljaar van te maken!

Groetjes,
Hilde Vos

Kayleigh van Doeselaar

Onderwijsassistent

Hallo! Mijn naam is Kayleigh van Doeselaar, een enthousiaste 23-jarige meid uit Eindhoven.
De afgelopen 2 jaar heb ik met veel plezier als stagiaire gewerkt op de Van der Puttschool in de onder- en middenbouw en ik start dit schooljaar als voltallig onderwijsassistent in BBA en BBB.
Een paar van mijn hobby’s zijn dansen, zwemmen en knutselen maar ik kan ook erg genieten van een leuk boek of film.
Ik heb super veel zin in het aankomende schooljaar, we gaan er een topjaar van maken!

Maaike Verhappen

Leerkracht OB A

In 2003 ben ik, direct na mijn afstuderen, begonnen op de Van der Puttschool.

Dat ik in het speciaal onderwijs wilde gaan werken, wist ik al heel snel in mijn PABO-periode. De kinderen die meer nodig hebben dan de ‘doorsnee’ kinderen, heeft mij altijd getrokken. Voor mij is het werken in het SBO dan ook een roeping. Het is een zoektocht met de kinderen naar de juiste route. En die route kan voor hetzelfde kind elke dag anders zijn.

Op dit moment geniet ik 3 dagen in de week van de jongste kinderen op deze school.

Erica van Seggelen

Leerkracht MB A
Het werken in het onderwijs is voor mij nog steeds inspirerend en vernieuwend.
Ik heb op verschillende reguliere basisscholen gewerkt en ben inmiddels vele jaren met plezier werkzaam op de Van der Puttschool. Ook neem ik actief deel aan de werkgroep Kwaliteitszorg binnen Eenbes Basisonderwijs.
Ik vind het interessant om mee te denken met als doel het onderwijs gegeven op onze school en bij Eenbes Basisonderwijs in alle facetten steeds weer naar een hoger niveau te brengen.
Mijn deur staat altijd open, voor vragen of gewoon een praatje, iedereen is welkom.

Katja Vogels

Leerkracht OB B

Na jaren in het reguliere onderwijs te hebben gewerkt, ben ik in 2020 overgestapt naar de Van der Puttschool.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich optimaal mag en kan ontwikkelen. Elk kind heeft daar iets anders voor nodig. Het is daarom voor mij een uitdaging om dit samen met het kind te ontdekken en uit te voeren. Daarnaast hecht ik veel waarden aan samen leren, spelen en werken.

Ik hoop, met mijn expertise en kennis die ik in de afgelopen jaren opgedaan heb, een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen en het onderwijs op onze school.

Elke werkdag ga ik met plezier naar school en geniet nog steeds van dit mooie beroep.

Jaimy van Berkum

Leerkracht MB D

In 2017 heb ik mijn diploma onderwijsassistent behaald. Vanuit de vervangerspool heb ik op verschillende scholen van de Eenbes vervangen. Zo ben ik in februari 2018 terecht gekomen op de Van der Puttschool. Ik voelde mij op mijn plek hier en heb de afgelopen jaren met plezier in verschillende groepen mogen werken.

Mochten er vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Marieke Kessels

Leerkracht BB B

Vanaf 2005 werk ik met veel plezier en enthousiasme op deze school.

Het blijft een mooie uitdaging om als leerkracht zo goed mogelijk af te stemmen op de onderwijsbehoeftes van de leerlingen in de klas.

Luc Engelen

Onderwijsassistent
Mijn naam is Luc Engelen en ik ben vanaf februari werkzaam als onderwijsassistent in de groepen BBC en BBD. In 2017 heb ik, samen met meester Jaimy, mijn diploma behaald. Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan in het basisonderwijs, SBO, kinderopvang en in het buitenland.
Ik werk van maandag tot en met vrijdag. Met vragen kan je me altijd mailen of loop even binnen bij de groepen BBC en BBD.

Tom Reurings

Leerkracht SV A

Graag stel ik me aan jullie voor en vertel ik wat over mezelf. Na het behalen van mijn PABO-diploma en Master Special Educational Needs ben ik aan de slag gegaan in het onderwijs. Mijn eerste werkervaring heb ik opgedaan in het speciaal onderwijs in Nederland. Daarna heb ik gewerkt op NOB-scholen op Curaçao en Shanghai. In 2021 ben ik gestart op de Van der Puttschool. Ik kijk er weer naar uit om er een mooi schooljaar van te maken!

Wouter Schatorie

Leerkracht BB D - OICT-er

Sinds mijn eigen basisschooltijd wist ik al dat ik graag meester wilde gaan worden. Sinds 2011 ben ik werkzaam in het onderwijs. Sindsdien heb ik nog de opleiding voor gymleerkracht, een opleiding voor ICT & Media en opleiding tot Onderwijskundig ICT-er gevolgd.

Sinds het schooljaar 2016-2017 ben ik werkzaam op onze school.
Ik kijk er naar uit om er samen met de kinderen een fijne en leerzame tijd van te maken. Mocht u nog vragen hebben of iets willen bespreken, stuur mij gerust een mailtje of bel even naar school!

Sjef Hoekstra

Leerkracht MB B
Sinds 2018 werk ik met veel plezier op de Van der Puttschool.In 2005 ben ik begonnen met werken in het onderwijs. Eerst 13 jaar in het regulier, daarna in het speciaal onderwijs.
Kinderen met plezier naar school laten komen en naar huis laten gaan, daar geniet ik van.
In het onderwijs ben ik druk bezig met cultuur. Theatervoorstelling, toneel en creatief werken staan bij mij hoog in het vaandel.
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met toneel.  Zelf spelen of regisseren, allebei zijn het grote hobby’s van mij.
Ook het carnaval gaat niet aan mij voorbij. Samen met een grote groep vrienden bouwen we ieder jaar een carnavalswagen, waarbij we aan verschillende optochten meedoen.

Barbara Mullers – Rovers

Leerkracht MB C

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in het (V)SO in het Eindhovense, ben ik sinds kort werkzaam dichter bij huis.

Met veel enthousiasme ben ik aan de slag gegaan in MBC. Samen maken we er een leuke tijd van, waarin we op een fijne manier samen tot leren komen.

André Kuijten

MT-taken - Leerkracht SV A + SV B

Sinds het schooljaar 2017-2018 ben ik werkzaam op deze school. Doel is om de kinderen met een fijn welbevinden te laten ontwikkelen en voor te bereiden op de volgende stap in hun ontwikkeling.

De 11 jaar hiervoor ben ik werkzaam geweest binnen zowel het regulier onderwijs (3 jaar) als het speciaal onderwijs, cluster 4 (8 jaar).

Dit schooljaar sta ik in groep SVA (ma+wo) en SVB (do/vr). Op dinsdag verricht ik MT-werkzaamheden en ben ik één van de schoolopleiders binnen stichting Eenbes basisonderwijs.

Liz van den Eijnden – Heuff

Leerkrachtondersteuner

Begin maart ben ik gestart als leerkrachtondersteuner in MBA en MBB.

In 2012 ben ik na mijn studie SPH begonnen in de kinderopvang. Na 12 jaar met veel plezier hier gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik merkte tijdens mijn tijd in de opvang dat ik iets wilde betekenen voor kinderen die meer hulp kunnen gebruiken.  Nu mag ik de leerkracht van de klas hierbij gaan ondersteunen, want mijn passie ligt echt bij kinderen helpen die iets meer nodig hebben. Ik kijk ernaar uit om er samen met de leraar en de leerlingen een leuk en leerzaam jaar van te maken.

 

Simone Hoevers

Onderwijsassistent OB B

Al een tijdje werk ik met veel plezier als onderwijsassistent op de van der Puttschool. Voorheen heb ik een lange tijd in het regulier onderwijs gewerkt, waar ik groepjes leerlingen mocht begeleiden. Ik merkte dat hier mijn passie ligt en ik graag wilde gaan werken in het speciaal onderwijs. Dit is voor mij een hele goede keuze geweest. Ik hoop dat ik nog heel veel jaren betrokken mag zijn bij de groei van de leerlingen hier op school. Mochten er vragen zijn, stel ze me dan gerust.

Kimberly Mutsers – Janssen

Onderwijsassistent OBA

Vanaf 2022 ben ik werkzaam als onderwijsassistent op de Van der Puttschool.

In 2018 ben ik afgestudeerd als Social Worker Jeugdzorg. Mijn interesse heeft altijd al bij het jonge basisschoolkind gelegen en ik werk met heel mijn hart voor de kinderen hier op school.

Mochten er vragen zijn: stel ze gerust!

Evelien Meijboom – Swinkels

Leerkracht OBA

Al verschillende jaren werk ik op de Van der Puttschool. Ik had altijd gedacht om met mijn vooropleiding in het onderwijs als gymjuf te gaan werken. Ik wilde meer dan alleen dat. Na de pabo ben ik begonnen als groepsleerkracht. Het werken op deze school maakt het voor mij bijzonder en uitdagend om met behulp van mijn talenten, de talenten van de kinderen te leren ontdekken en te ontwikkelen.

Marion van der Vorst – van Oorschot

Leerkracht

Na de meivakantie ben ik begonnen als leerkracht in OBB op donderdag en vrijdag.

Ik heb in mijn schoolcarrière als leerkracht vooral te maken gehad met leerlingen waarbij het leren niet altijd vanzelf gaat. Vanuit een onvoorwaardelijk geloof en vertrouwen in deze kinderen, probeer ik te kijken vanuit mogelijkheden en kansen. En die zijn er volop!

Ik heb er zin in om de leerlingen tot leren te brengen (cognitief en sociaal-emotioneel).

 

 

 

Erica van Werde

Leerkracht SV B

Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Heeze.

Per 2021 ben ik werkzaam als leerkrachtondersteuner op de Van der Puttschool, waar ik naast de leerkracht, ook uw kind(eren) begeleid op zijn of haar eigen leerlijn. Daarnaast volg ik een opleiding tot leerkracht.

Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust.

Nanda Slegers

IB psycholoog

Sinds 2005 ben ik werkzaam in het onderwijs in diverse functies en op veel verschillende plekken, zowel binnen regulier als speciaal onderwijs. Op deze school werk ik als psycholoog en intern begeleider. Ik vind het een uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan de optimale ontwikkeling van kinderen, samen met het team en de ouders. Samen genieten van de kleine stapjes vooruit, daar gaan we voor!

Anne de Brouwer

IB
Vanaf 2006 heb ik met veel plezier gewerkt als leerkracht op de Van der Puttschool.
Omdat ik graag op een andere manier met onze leerlingen bezig wilde zijn, ben ik sinds een aantal jaar intern begeleider. Iedere dag weer word ik verrast door leerlingen en ben ik verwonderd over de talenten die ze hebben en ontwikkelen.  Een leuke uitdaging waarbij het onderwijs, de leerlingen en contact met ouders op nummer één staan bij mij.
Met veel enthousiasme werk ik graag in dit team mee aan de positieve ontwikkeling van alle kinderen die bij ons op school onderwijs genieten.

Noortje Fleskens

TOM/SOVA / leerlingbegeleiding

Vanaf 2012 ben ik werkzaam op deze school. Ik ben begonnen als leerkracht in verschillende groepen.

In 2020 heb ik de opleiding gevolgd tot SOVA (sociale vaardigheden) coach en ben ik binnen de school de SOVA-leerkracht geworden. Daarnaast begeleid ik leerlingen met extra hulpvragen individueel.

Linda Jans

Pedagogisch leerkrachtondersteuner
Even voorstellen…….
Ik ben Linda Ritzen en draai ondertussen alweer heel wat jaartjes mee op de van der Puttschool.
Met veel passie werk ik met leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben.
Ik geef o.a. pyscho-educatie, Brainblocks en faalangstreductietraining.
 Ook sta ik de afgelopen jaren met veel plezier 1 of 2 dagen voor de groep.
Soms werk ik individueel met kinderen en soms in groepjes.
Door altijd uit te gaan van mogelijkheden van leerlingen, ze een luisterend oor te bieden, nauw samen te werken
met de leerkracht, samen uitdagingen aan te gaan en talenten te ontdekken, hoop ik deze leerlingen de hulp te bieden
die ze nodig hebben en zo een steentje bij te dragen aan de positieve ontwikkeling van deze leerlingen.

Tanja Keijsers

Logopediste

In juni 1991 ben ik afgestudeerd aan de opleiding logopedie in Eindhoven. Na mijn studie heb ik gewerkt bij de GGD , vrijgevestigde logopedisten,  diverse SO en SBO scholen. Vanaf 1999 ben ik 3 dagen werkzaam op de Van der Puttschool.

Ik geef groepsbegeleiding aan kinderen die problemen hebben in de communicatie ten gevolge van een taal-en spraakstoornis en/of auditieve beperkingen. Daarnaast geef ik voorlichting aan en coach ik leerkrachten en ouders.

Dat ieder kind maximaal gebruik kan maken van het onderwijs, vind ik belangrijk. Communicatie is hierbij essentieel. Ik beleef er veel plezier aan om te onderzoeken wat de meest optimale aanpak is om de communicatie te verbeteren.

Ria van Bodegraven

Leerkracht Taalondersteuning Spraak-taalspecialist

Voorheen heb ik o.a. als leerkracht gewerkt in het regulier en in het speciaal onderwijs, met name bij Taalbrug Junior in Eindhoven. De laatste 15 jaar werkte ik als ambulant begeleider om kinderen met communicatieproblemen te begeleiden. In deze functie heb ik ook SBO vd Puttschool leren kennen, waar ik in deze periode meerdere leerlingen begeleid heb.

Het afgelopen schooljaar heb ik 1 dag in de week taalondersteuning geboden aan de leerlingen van onze school. 

Daarnaast ben ik werkzaam geweest als spraak-taalspecialist voor de scholen van de Eenbes in Geldrop.  

Het komende schooljaar ga ik op woensdag en donderdag op deze school taalondersteuning bieden.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd bellen of mailen. 

 

 

 

 

 

Bert Tops

Conciërge

Ik ben per 1 september 2022, de conciërge van deze geweldige school.

Hiervoor heb ik 20 jaar gewerkt als verkoper bij een fotozaak en voor mijn gevoel was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En het vak conciërge is dan ook geheel iets anders dan wat ik voorheen deed, maar vooral erg leuk omdat het zo afwisselend is.
Als ik terugdenk aan mijn eigen schooltijd, dan kijk ik daar met erg veel plezier op terug. De Van der Puttschool heeft een hecht team, waarin ik me direct erg thuis voel. Ik sta dan ook graag klaar voor alle leerkrachten en natuurlijk ook voor de kinderen die met vragen bij mij komen; van kopieerwerk tot het vullen van lijmpotjes en soms een leuk gesprek.
Als je vragen hebt, stel ze gerust en ik geef waar mogelijk altijd een antwoord.

Groetjes, Bert Tops

Leontine van Veghel

Leerkracht MB A

Sinds 2005 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb op diverse scholen en in bijna alle leerjaren gewerkt binnen het basisonderwijs.

Vanaf februari 2023 ben ik leerkracht van MBC op deze school.

Ik ben moeder van een dochter van 13 en een zoon van 12 en woon in Best. Naast mijn werk houd ik van wandelen, basketballen, muziek, concerten bezoeken, naar het theater gaan, zwemmen, gezelschapsspelletjes en leuke dingen doen met mijn gezin.
Zijn er vragen, kom gerust eens binnenlopen!

Esther Wijnhoven

Administratief medewerkster

Sinds 2011 werk ik met veel plezier op deze school als administratief medewerkster.
Geen dag op school is hetzelfde en dat maakt het zo leuk en afwisselend. Het contact met leerlingen, ouders en collega’s zorgen hier ook zeker voor.

Heeft u iets te vragen,  bel gerust of loop even binnen.

Mijn deur staat altijd open!

Inez Jansen

Directeur

Ik ben sinds januari 2017 directeur van deze fantastische school. Kinderen die bij ons op school komen hebben onderwijsbehoeftes waar de reguliere basisscholen niet aan tegemoet kunnen komen. Als directeur wil ik samen met het team ervoor zorgdragen dat kinderen zich bij ons in een veilige leeromgeving zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. We zijn er trots op dat zowel ouders als kinderen heel tevreden zijn over het onderwijs op onze school en daar blijven we ons als team voor inzetten.

Hidden
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.